طرزتهیه نان پوری هندی خوشمزه

طرز تهیه نان پوری هندی

 

 

طرز پخت نان پوری هندی, طرز تهیه نان پوری هندی

نان پوری هندی

طرز تهیه نان پوری هندی

 

این یک نون هندی بسیار خوش خوراک است.

 

مواد لازم برای نان پوری هندی :

آرد ۱ پیمانه
آرد سبوس دار۱ پیمانه
مخمر۱/۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱/۲ قاشق چایخوری
روغن کنجد۲ قاشق غذاخوری
نمک۱/۲ قاشق چایخوری
 آب ولرم ۱ پیمانه
 ترجیحا روغن ارده ی کنجدبرای سرخ کردن

 

طرز تهیه نان پوری هندی :

آردهای الک شده + مخمر + بیکینگ پودر + نمک را مخلوط کرده و روغن را اضافه کرده و به تدریج آب ولرم را اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید و ورز داده و ۱ ساعت استراحت بدهید تا حجم آن دو برابر شود سپس روغن را داغ کرده و از خمیر تقریبا به اندازه ی گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه پهن کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم (نان در روغن شناور باشد) (می شود خمیر را پهن کرد و از کاتر گرد کوچک استفاده کرد، من از کاتر استفاده کردم) و با قاشق، روغن از اطراف نان بردارید و سریع و مکرر روی خمیر بریزید تا پف کند و هر دو طرف را سرخ کنید تا طلایی شود.

همچنین بخوانید ” پودینگ شکلاتی مخصوص ویژه سال جدید

هندی ها به کمک شصت وسط نان را خرد می کنند و در سس تند و آبکی می زنند تا سس وارد حفره شود و میل می کنند، والا نان من اصلا به سرمیز نرسید که ببینم با چی می شود خورد و همان خالی خالی خورده شد چون مزه اش کمی مثل پیراشکی بود و بسیار خوش خوراک، این چند تا دانه را فقط نجات دادم تا بتوانم از آن ها یک عکس یادگاری بگیرم.

 

به درخواست دوستان  سس برای  نان پوری

 

طرز تهیه سس فلفل  خانگی و تند و خوشمزه

مواد لازم  برای تهیه سس قرمز تند:

فلفل قرمز(تازه) 6 عدد

فلفل قرمز به میزان دلخواه

آب یک لیوان

شکر  دو قاشق مرباخوری

سرکه سیب یک قاشق خوراک خوری

نمک دریایی نصف قاشق چای خوری

آموزش تهیه سس قرمز

فلفل های تازه را بشویید و کلاهک آن را جدا کرده و آماده کنید. دانه های داخل فلفل را حذف کنید و فلفل های را خرد کنید. حال فلفل ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید. با شعله ملایم بگذارید تا بپزد. تا وقتی که فلفل ها خوب نرم شود بگذارید بپزد. حال با مخلوط کن دستی فلفل ها را به حالت پوره درآورید. (آب آن را جدا نکنید) از صافی درشت رد کنید و آن را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید. توجه داشته باشید هیچ پوست یا دانه ی فلفلی باقی نمانده باشد. حالا به فلفل پوره شده، نمک، شکر، سرکه سیب  و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند شود) را اضافه کنید و آن را به خوبی بهم بزنید. سس حاضر شده را می توانید داخل ظرف های سس تمام شده، و یا شیشه های کوچک پر کنید و داخل یخچال نگهداری کنید. تهیه ی این سس غیر از خوشمزه و تندی دلخواه، بسیار به صرفه بودن آن است.

 

گردآوری : بخش آشپزی سپهرتک